Szemészeti ellátás - Optimum Szemészet

175 000 Ft kedvezmény a lézeres látásjavítás árából + ajándék napszemüveg

Éleslátás biztonságosan és gyorsan, akár egy nap alatt

Mi tartja vissza attól, hogy már holnap élesen lássa élete minden apró részletét? Ugye, Ön is örülne annak, ha soha többé nem kellene szemüvegtisztítással vagy a kontaktlencse behelyezéssel vesződnie? Mindig vágyott arra, hogy visszanyerje fiatalkori éleslátását? Szeretne újra magabiztosabban vezetni, kényelmesebben olvasni vagy felszabadultan sportolni?
Itt az ideje megszüntetni a kellemetlenségeket, hiszen a látás öröme mindenkinek jár. Mi visszaadjuk Önnek a világot.

Az Optimum Szemészet segít az éleslátás helyreállításában

A rövidlátás, a távollátás, az astigmia, sőt, az öregszeműség is hatékonyan kezelhető lézeres eljárással. Látásjavító kezeléseink nemcsak biztonságosak, de fájdalommentesek is egyben. Az Optimum Szemészeten a szemére szabott lézeres beavatkozás után szinte azonnal megújul a világ.
Ez a mindössze néhány perces beavatkozás elegendő ahhoz, hogy örökre letegye a szemüveget vagy eldobja a kontaktlencsét.

Az Optimum Szemészeten az Ön szeme világa az első

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával gondoskodunk szeme egészségéről. Precíz diagnosztikai és műtéti eljárásaink garantálják, hogy úgy tekinthet majd a világ csodáira, ahogyan korábban még sosem.
Jelentkezzen díjmentes konzultációra és változtassa meg életét kedvezményesen elérhető, személyre szabott kezelések segítségével.

Az MVM Bónuszprogramban résztvevő ügyfelek számára ingyenes, 30 perces díjmentes konzultációt biztosítunk, melynek keretében gyors és fájdalommentes módszerekkel felmérjük látásuk állapotát, és megállapítjuk, milyen személyre szabott kezelésre van szükségük.

Az Optimum Szemészet 175.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a Zyoptix Elite, SUPRACOR és EXTRACOR szemműtétet választók részére. Az akció 20.000 Ft értékű ajándék napszemüveget, 25.000 Ft értékű orvosi vizsgálatot, és a beavatkozás árából 150.000 Ft értékű kedvezményt biztosít.

 

A kedvezmény érvényessége: 2021. május 12-ig.
Leteszem a szemüvegem! Érdekelnek a részletek: www.optimuminfo.hu

Kedvezmény felhasználásának helye

Optimum szemészet

1124 Budapest. Fodor u. 77. 

Telefon: +36 1 275 55 90

www.optimuminfo.hu