Szemészeti ellátás - Optimum Szemészet

50 000 Ft kedvezmény lézeres szürkehályog műtétre

Lássa újra színesben a világot!

Ön is észrevette már, hogy a korábbi harsogó színeket egyre fakóbbnak és szürkébbnek látja? Homályosnak vagy szellemképesnek tűnnek a filmkockák és összemosódnak a szeme előtt a betűk, amikor a legújabb könyvét vagy a kedvenc blogját olvassa?

Az évek során ugyanis a szemlencse belső szerkezete megváltozik, a lezajló kémiai folyamatok miatt és úgy érezheti, mintha fátyol ereszkedne a szemére. A szürkehályog nem játék: kizárólag műtéttel gyógyítható, így az idő és a szakszerű kezelés szerepe megkérdőjelezhetetlen.

Az Optimum Szemészeten megóvjuk szeme világát

Az időben diagnosztizált probléma lézeres szürkehályogműtéttel gyorsan és biztonságosan orvosolható. A beavatkozás fájdalommentes, mindössze 10-15 percet vesz igénybe és akár már másnap újra élvezheti az élet színeit.

Az MVM Bónusz Program keretében most minden lézeres szürkehályogműtétre, melynek során trifokális műlencse is beültetésre kerül, 50 000 Ft kedvezményt biztosítunk. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget: gondoskodjon időben szeme egészségéről és élvezze újra az életteli színeket, a tiszta látást és a betűkből kirajzolódó történetet.

Az Optimum Szemészeten szakértő kezekben van

Az Optimum Szemészeten nem csak a látását állítjuk helyre: visszaadjuk korábbi, elveszettnek hitt életét is. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, a tudományos életben is aktív szakorvosaink, valamint a legkorszerűbb, világszínvonalú, high-tech felszereléseink segítségével érjük el, hogy ismét tiszta tekintettel csodálkozhasson rá a világ szépségeire. Legyen szó akár a gyönyörű balatoni tájról, egy csokor virágról vagy az unokája mosolygó arcáról. Mi végigkísérjük Önt az éleslátáshoz vezető úton.

Érdekelnek a részletek!

Kedvezmény felhasználásának helye

Optimum szemészet

1124 Budapest. Fodor u. 77. 

Telefon: +36 1 275 55 90

www.optimuminfo.hu