Hofstädter Group | 8% kedvezmény egyedi beltéri ajtók gyártására és beépítésére garanciával

8% kedvezmény egyedi beltéri ajtók gyártására és beépítésére garanciával

Építsük együtt a Jövő otthonát! A Hofstädter cégcsoport már több mint 30 éve elkötelezett híve a minőségi otthon eszméjének. Több mint 200 munkatársunk dolgozik nap mint nap azon, hogy vevőinknek nem csak az igényeit, de egyszerre a vágyait is ki tudjuk elégíteni. Éppen ezért tudott összeforrni egyedi nyílászárókat gyártó üzletágunk neve az innovációval és a generációkon átívelő megoldásokkal. Mindemellett az sem véletlen, hogy a minőségi szó jut eszébe először mindenkinek, amikor belép kereskedésünkbe, mely több száz négyzetméteren mutatja be a ma és a holnap kiemelkedő termékeit és mindent, ami az igényes élettér megépítéséhez szükséges házon belül és kívül.

A Hofstäster Nyílászárók az elmúlt 30 évben egyedi megoldásainak és trendteremtő termékeinek köszönhetően folyamatosan jelen van a prémium családi házak piaca mellett a szállodák, lakóparkok és közintézmények sikeres projektjeinél is.
 
A szépség és esztétikum iránti rajongás ott rejtőzik mindannyiunkban. Meghatározza életünket és döntéseinket. E filozófia mentén készülnek a Hofstädter beltéri ajtói is, amelyek természetes könnyedséggel válnak bármilyen enteriőr meghatározó elemévé.

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

Minimum nettó rendelési érték: 200 000 Ft 

Kedvezmény felhasználásának helye*

Online: https://hofstadter.hu/ablak-ajto/belteri-ajtok/

Egyedi ajánlatok készítése, megrendelés egyeztetése:

Fridrich Gábor: fridrich.gabor@htuzep.hu

Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
2085 Pilisvörösvár, Budai út 18.

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.