Legyen Ön is Partnerünk!

Legyen Ön is MVM Bónuszprogram Partner, és élvezze a hosszútávú forgalomnövekedést, amit az MVM Bónuszprogram által nyújtott vásárlóerő biztosít!

•    Az MVM Csoport tagjaként biztos hátteret nyújtunk, megbízható és stabil partneri együttműködést garantálunk
•    Egyszerű és gyors webalapú ügyintézés minimális adminisztrációval
•    Ingyenes vagy kedvező megjelenési lehetőségek az MVM felületein
•    Kockázatmentes üzleti lehetőség
•    Hosszútávon gyümölcsöző partneri együttműködésre építünk
 

Az MVM Bónuszprogram keretében lakossági ügyfelek számára kínálunk olyan lehetőségeket, amelyek megoldást nyújthatnak számukra váratlan vagy tervezett nagyobb összegű kiadás esetén. Ügyfeleink havi rendszerességgel vásárolhatnak MVM Bónuszprogram vásárlási utalványokat 20.000 és 200.000 Ft közötti összegért. Az összegyűlt utalványok után az Ügyfelek bónuszkeretet kapnak, amit szerződött Partnerhálózatunkban érvényesíthetnek.

Hosszú távra tervezünk

Ügyfeleink szerződése 5 éves futamidejű, ezért olyan Partnereket keresünk, akik megbízható piaci szereplők, és minőségi szolgáltatásukkal biztos pontot jelentenek az ügyfeleink számára.

Partneri ajánlatok megjelenítése

A Partnereink által adott ajánlatok részletes megjelenítését a Program weboldalán biztosítjuk, átlinkelési lehetőséggel a saját felületeikre. Az ügyfelek mindig az MVM Bónuszprogram weboldalán elérhető, éppen aktuális ajánlatok alapján tudnak vásárlási kupont generálni és azt a Partnereink körében beváltani. Az ajánlatok a piaci környezetnek megfelelően módosíthatók, bővíthetők az igénybevételi feltételek pontos megjelenítése mellett.

Működési modell

Ügyfeleink vásárlásait az általuk beváltott utalványok visszavásárlásával fedezzük, kedvezménykeretüket pedig a Partnerek által meghirdetett kedvezmény mértékéig tudják érvényesíteni.

A Programban való részvételhez mindössze internetkapcsolatra van szükség. Az MVM Otthon Plusz Zrt. a teljes adminisztrációt, valamint a háttérrendszerek működtetését is vállalja.